Wat rijdt er daar...?

Donderdag 15 mei

Deze morgen kwam de schoolfotograaf. De peuters mochten samen met de kindjes van de Bumbaklas op de foto. Onze sloebers waren heel flink en hebben goed gelachen... Nu nog eventjes wachten op de foto.

Juf Sabine had gisteren een hele mooie auto mee naar de klas. De peuters willen ook graag zo een mooie auto. Dus zijn we begonnen met zelf een auto te maken. Eerst moeten we die schilderen...





Daarna zal de juf er wieltjes onder zetten en zo hebben we onze eigen auto. Joepie!!!!

Dinsdag hebben we ook een grote auto versierd voor in de klas. Kijk maar eens hoe mooi hij is geworden!!!







Deze namiddag was het veel te warm in de klas... Samen met de peuters van juf Fanny hebben we buiten gespeeld op de speeltuin. Wat was dit leuk!!
















Wat rijdt er daar...?

Dinsdag 13 mei

Vandaag en de volgende dagen hebben we het over de auto.
Een auto heeft 4 wielen, een stuur, deuren, ... Met de 4 wielen rijden we, en met het stuur draaien we de auto. Vele peutertjes konden dit al goed uitleggen.

Samen zijn we begonnen met een reuzeauto te maken voor in de klas.
We hebben die auto een kleurtje gegeven door met speelgoedauto's te rijden door verf en dan te rijden op een kartondoos.











Wat zal onze auto er mooi uit zien...

De juf heeft vandaag in de zandbak speciale auto's gelegd: een graafmachine, een jeep en twee vrachtwagens. De peuters speelden heel graag met die auto's: zand met de graafmachine in de vrachtwagens, schuren met de jeep over het zand, ...




Vandaag waren onze sloeber superenthousiast om het liedje Olé, olé te zingen van Samson en Gert. Zie ze zich eens uitleven!!!


Een hele fijne moederdag aan alle mama's!!