Mijn Lichaam

Woensdag 05 maart

Vandaag konden de peuters nog eens turnen met meester Thijs. De juf heeft daar wat foto's getrokken en een paar filmpjes gemaakt. Hier kunnen jullie eens kijken hoe goed onze sloebers kunnen turnen.






















Mijn Lichaam

Dinsdag 04 maart

De peuters hebben vandaag verder gewerkt aan hun spiegel. Een beetje lijm aan de rand van de spiegel en kleine bolletjes kleven. Heel moeilijk voor onze kleintjes, maar ze deden dit enorm goed.




Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...


Onze lichamen die we geknutseld hebben, zijn ook helemaal af. Daar hebben de peuters veel werk aan gehad.


En er was er vandaag weer eentje jarig. Wij hadden veel cake en appelsap gekregen en hebben dit samen met de peuters van juf Fanny opgegeten en gedronken. Het was nog eens plezant om in de klas van juf Fanny te komen.

Hiep hiep hoera!!!


En blazen maar...


Mmmm, alweer lekkere cake!


Onze jarige!

Mijn Lichaam

Maandag 03 maart

Vorige week waren veel peuters gefascineerd door de spiegel die aan de wastafel staat. Ze waren naar elkaar aan het kijken, ze lachten, ... Ze vonden het echt plezant zichzelf te zien in de spiegel. Daardoor zijn we vandaag begonnen met het knutselen van een spiegel.
Eerst moeten we schilderen, daarvoor hebben we vingerverf gebruikt.


De juf had vandaag een stofzuiger mee naar de klas. De peuters vonden dit fantastisch, het zijn al echte stofzuigmannen en -vrouwen geworden.


Deze namiddag zijn we naar de bewegingszaal geweest. Wat was dit plezant, de sloebertjes konden zich helemaal uitleven.





Vandaag was het ook een speciale dag voor onze jarige.
Hiep Hiep Hoera!!!


We hebben een heel mooi boekje gekregen voor in de klas, een boekje over Bumba en het konijntje. Dit zullen we zeker kunnen gebruiken als het Pasen wordt!


Mmmm.. lekkere cake! En smullen maar...