Met papa naar de boerderij

Donderdag 29 mei

Vandaag had onze Jules een paard meegebracht. Het was een heel mooi paard, het had vier benen, een mooie staart en een groot hoofd. Ja, bij paarden spreken we over benen en hoofd. Wat was dat moeilijk voor onze peuters... Maar dit hoefden ze nog niet te onthouden. Maar natuurlijk wel dat een paard hinnikt. En hinniken, dat konden onze peuters heel goed!!!

Ons sloebertjes spelen nog altijd heel graag in het zand. Zie ze zich maar eens amuseren met de boerderijdieren en de stallen...




Sommige kindjes houden het liever rustig en maken graag puzzels zoals onze inlegpuzzels van de boerderijdieren.


Vandaag hebben we ook verder gewerkt aan het cadeautje voor de papa. Het wordt een mooi cadeau, hoor!!!

Met papa naar de boerderij

Dinsdag 27 mei

Iemand van de Bumbaklas had vandaag een tractor mee, een tractor van op de boerderij. Wij mochten eventjes met de tractor rijden... Wat was dit leuk!!!















Jules had vandaag een nieuw diertje mee naar de klas: een varken. Het varken heeft vier poten, twee oren, een krulstaart en een grote neus. De kleur van het varken is roze. Veel peuters wisten goed hoe het varken er uit zag. Bravo!

Samen met enkele peuters hebben we een groot grasveld getekend. Wat zou er allemaal op dat groot grasveld kunnen grazen?



Onze sloebertjes spelen heel graag met de boerderijen in de klas. De diertjes in de stallen steken, met de tractor rijden, ... Ze vinden dit een heel leuk thema!


Vandaag was er weer een kindje jarig. Een dikke proficiat met je 3 jaartjes!!! We hebben heerlijke snoepjes gekregen en leuke toeters. Dank u!!!!!












De toeters waren een groot succes. Zie maar hoe leuk ze het vinden om mee te toeteren op de muziek.

Met papa naar de boerderij

Maandag 26 mei

Vandaag waren er heel weinig kindjes in de klas. Hopelijk zijn ze vlug genezen!!
Onze Jules is langs geweest vandaag, en hij had een diertje mee: EEN KOE! Jules heeft verteld dat de koe 4 poten heeft, een staart en ook nog een kop. Onderaan de koe hangt een uier en daar komt melk uit. Melk die wij drinken.


Vandaag waren er een heleboel nieuwe spullen in de klas, allemaal speelgoed over de boerderij.

De dieren en stallen in de zandtafel waren heel populair.


Er liggen ook puzzels in de klas over dieren.


En natuurlijk spelen we nog met ons ander speelgoed ook.


Vandaag zijn we ook begonnen aan het cadeautje voor de papa, want het is bijna VADERDAG!
De peuters mogen schilderen met stro. Maar wat het wordt, dat verklap ik lekker niet...




We hadden ook een jarige vandaag. 3 JAAR!!! Proficiat!! We hebben dit goed gevierd en veel gedansd, vooral op Mega Mindy!