O O O GAATJES O O O

Donderdag 17 april

Blazen door een gaatje...
De peuters hebben vandaag een werkje gemaakt met de blaastechniek. We nemen een rietje, doppen dit in de waterverf en blazen door het gaatje van het rietje. Kijk maar hoe leuk dit is...







Onze ballenvangers moesten nog afgewerkt worden vandaag. De peuters hebben allemaal bolletjes gemaakt uit aluminiumfolie, zodat ze dit kunnen gooien naar de ballenvangers.







Vandaag was er ook een nieuw aanbod aan speeltjes in de klas, speeltjes met gaatjes. Deze schijfjes waren heel in trek...




En vandaag zijn we natuurlijk ook gaan turnen!! Experimenteren met balletjes... We hebben de ballen in de lucht gegooid, naar elkaar gegooid, opgevangen, door de gaatjes van de glijbaan gegooid en nog vele andere dingen.














O O O GAATJES O O O

Dinsdag 15 april

Eerst kunnen we nog eens kijken naar de foto's van vorige week donderdag en naar foto's van wat we maandag geknutseld hebben.

Donderdag was er een jarige in de klas. 3 jaar! Wij hebben cake gegeten en lekkere fruitsap gedronken. Mmmm...


Donderdag hebben we onze sokdieren gemaakt. Hier zien jullie een paar voorbeeldjes... De peuters vinden het heel leuk om met het sokdiertje te spelen, zeker als ze hun vinger door het gaatje mochten steken.



Maandag zijn we begonnen aan onze ballenvangers. We moeten onze kleine balletjes door het gaatje gooien en dan wordt die op gevangen door de zak achteraan.
De peuters vonden het plezant om de beer met een sponsje te versieren. Dit zijn hier de resultaten!


En gooien maar!!


Vandaag had de juf eindelijk haar kodak bij en kon ze heel veel foto's trekken. Kijk maar eens hoe goed we gespeeld hebben vandaag.













Deze morgen had de juf koekjes met gaatjes mee. De peuters vonden dit grappige en lekkere koekjes... Daarmee hebben ze een ketting gemaakt. De koekjes rijgen op een snoepjesdraad. Dit was plezant!






En eens lekker snoepen van de koekjes is nog veel plezanter! Mmmmm...




Vandaag was er ook eentje jarig!! Joepie jee... 3 jaar! We hebben alweer kunnen snoepen, deze keer lekkere cake!