De Paashaas komt er aan...

Dinsdag 11 maart

We hebben op dinsdag ook een nieuw liedje geleerd. Een liedje over eitjes...

Overal eitjes,
de paashaas is geweest.
We gaan ze samen zoeken,

wat een feest!




De Paashaas komt er aan...


Dinsdag 11 maart

Een paar ouders hadden eens gevraagd om het liedje van de ballonnetjes op de blog te zetten. Hier zien jullie een video van de peuters die het Ballonnetjeslied zingen.




Vandaag hadden we veel bezoek in de klas: eerst kwam de paashaas op bezoek. Sommige peuters waren heel verbaasd om de paashaas te zien.. Het was een hele mooie paashaas.




Na de paashaas kwam er nog een kip op bezoek. Dag Kip! De kip heeft bruine pluimen.


Sommige peuters moesten nog hun kuikentje afwerken. Wat is dit leuk.. vingerverven..




Doordat de paashaas op bezoek is geweest, vonden we het leuk om een mooie tekening in te kleuren van de paashaas. En kleuren maar...






Op het einde van onze drukke dag, hebben wij gespeeld op de instrumenten. Wij kunnen dit al heel goed... Kijk maar!






De Paashaas komt er aan...

Maandag 10 maart

Vandaag zijn we begonnen met het thema Pasen. We hebben veel gewerkt... Deze morgen waren we al vroeg in de weer met de Paasboom, we hebben die samen versierd.




We waren zo druk in de weer met de Paasboom, dat hij is om gevallen. En daarbij was er wat zand op het tapijt gevallen. Een paar peuters vonden het leuk om dit op te stofzuigen.



Wat een mooie Paasboom!!


We zijn ook begonnen aan onze kuikentjes, eerst de handen afdrukken op papier en daarna het kopje van het kuiken vingerverven.


De juf heeft ook nog een keer de zandtafel geopend. De kleine sloebers vonden het heel plezant om in het zand te spelen.