Met papa naar de boerderij

Donderdag 05 juni

Vandaag zijn de cadeautjes voor de papa's afgewerkt en konden de kinderen naar hartelust spelen of een varkentje knutselen. De nieuwe spullen die in de klas staan, trekken de volle aandacht, de meeste peuters spelen nu in het poppenhuisje. Wat is het daar leuk!!!




Het ballenbad was vandaag ook erg in trek. Onze peuters waren niet te stoppen...



Met papa naar de boerderij

Dinsdag 03 juni

Vandaag waren onze sloebers echte sloebers. Ze waren heel druk en ze hadden grote moeite met alles opruimen in de klas. Verdrietig Juleske is eventjes langs geweest, hij was echt niet blij omdat de peuters zo druk waren. Wanneer de peuters weer flink zijn en mooi kunnen opruimen, dan zal Jules weer helemaal blij zijn!

We hebben vandaag geknutseld, een varkentje. Eerst moesten de peuters roze papier scheuren en daarna op het kop en het lichaam van het varken kleven. Vele peuters vonden dit leuk...





Bij dit thema hoort er ook een leuk liedje: Op de boerderij...

Op de boerderij, daar zie je heel veel dieren.
Wil je er gaan kijken?
Kom dan met ons mee.
Boe boe boe boe, zegt de koe,
boe boe boe boe, zeg het allemaal!

De peuters hebben zelf een dansje uitgevonden op dit liedje. Kijk maar eens...

Met papa naar de boerderij


Maandag 02 juni

Vandaag was het weer heel mooi weer. We hebben ons dan ook goed geamuseerd buiten. Spelen met de poppen, de auto's, de fietsen, spelen op het speelplein, ... De peuters vinden dit fantastisch.











Ook in de klas hebben we veel gespeeld, want we hebben van een peutertje nieuw speelgoed gekregen. Onze sloebers hebben dit speelgoed heel goed verkend en gekeurd en het werd dan ook goed gekeurd!!











Vorige week zijn we begonnen aan een groot grasveld, de peuters hebben dit met groene potlood en waskrijt gekleurd. Deze week mogen de kinderen boerderijdieren kleuren en deze kleven we dan op ons gras.